diumenge, 31 de gener del 2010

2a SORTIDA SUAU DEL CAP DE SETMANA

Sat, Jan 30, 2010 - 33.57 km [Ciclismo]
33.57 km en 01:52:49 horas a 18.10 km/h

Avui ens hem animat a fer una segona sortida suau ja què ahir al final la ruta van ser uns 500 metres de desnivell acumulat, i avui encara la volia fer més plana. La idea era fer una ruta al voltant dels 30 quilòmetres com ahir però amb menys desnivell, i ho hem aconseguit ja què la d'avui ronda els 250 metres. Per tant, molt suau. L'hem aprofitat per fer una sortida de rodatge a poques pulsacions i arribar a casa molt sencers. Per sort, el temps també ha acompanyat i feina una mica de sol i entre 5-10 ºC de temperatura.
Hem decidit tirar cap a Manresa per la Ruta del Terme que està asfaltada i és planera. O sigui que el primer tros genial per calentar bé i no corre massa. Un cop estem per Manresa trenquem passant pel camí que passa tot just davant de la finca del Pujol i Montalà per apropar-nos a Sant Fruitòs. Entrem pel casc antic del poble i tirem cap al poligon en direcció la Rosaleda. Aquí cal que creuem la carretera amb compte i creuem la Rosaleda per entrar al polígon nou que estàn acabant. D'allà, ens decidim a tornar cap a casa seguint el riu i passant per Sant Benet. El terreny, una mica enfangat, però no massa, permet anar seguint un bon ritme sense cansar-nos massa i entre el rang de pulsacions que voliem fer. Un cop a Sant Benet, apretem una mica més per fer l'últim tram en direcció a Sallent. Fem la parada habitual per rentar la BTT i arribem a casa en menys de dues hores, just com ahir.
Molt bones sensacions i cap cansament respecte a la sortida d'ahir, el que fa pensar que el primer mes d'entrenament, on farem la base i sortides semblants a aquesta, la podrem fer sense massa desgast.