diumenge, 7 de febrer del 2010

VOLTA PER URBISOL I ARTÉS

Sun, Feb 7, 2010 - 37.27 km [Ciclismo]
37.27 km en 02:25:22 horas a 15.78 km/h

Aquesta setmana vam preferir sortir el diumenge ja què les previsions eren que faria el mateix sol que dissabte i d'aquesta manera evitaríem una mica de fang de les pluges d'aquesta setmana.
Així doncs, hem sortit una mica tard i sense haver fet encara massa la digestió del dinar, la qual cosa afegit a què els primers quilòmetres son en pujada, ens fan anar bastant malament a l'inici. Així doncs el primer tram de pujada en direcció a Horta d'Avinyó el fem més o menys com podem, sense apretar massa, però tot i així es fa feixuc. Un cop a Horta d'Avinyó agafem el camí en direcció als Clapers i passem per davant de les vinyes del Pla de Bages i l'Abadal. Seguim la pista i arribem al trencall on sempre agafem direcció a l'Urbisol i Artés. Quan vingui el bon temps, seguirem un dia la ruta que ens porta a l'Estany, i un dels objectius és conéixer el Moianés en BTT a fons. Un altre de les rutes que tinc en espera és anar cap al camí Ral que va cap a Terrassa passant per l'Obac, i per últim completar la ruta cap a Cardona. Així doncs tinc 3 rutes noves per obrir quan hagi de fer rutes llargues per seguir amb el pla que tinc planificat.
Bé, avui tocava anar per la pista que ja coneixem, i per tant, fem la pista cap a Artés. Veient que es feia tard, no he pogut tirar cap a Navarcles com fem sempre i hem completat la ruta seguint cap a Cabrianes i finalment Sallent. En aquest tram abans d'arribar a Artés he agafat moltíssim fang, o sigui que avui la parada per rentar la BTT era obligatòria si o si.
Al final ens hem acostat als 40 quilòmetres i el més positiu és veure que poc a poc els dies s'allarguen i començar a fer una temperatura prou bona durant el dia. A veure si aguanta i podem començar de debó.