diumenge, 2 d’agost del 2009

HORTA AVINYÓ ARTES I NAVARCLES

Sun, Aug 02, 2009 - 48.33 km [Ciclismo]
48.33 km en 03:20:26 horas a 14.50 km/h

Avui, tot i tenir la mà al 50% i anar tota l'estona amb molesties, m'he decidit a sortir abans de marxar de vacances i fer una volta semblant a la de la setmana passada però sense cap mal de cap. He anat acompanyat del meu cunyat i sempre és fa més divertit que anant sol.
Hem sortit de Sallent direcció Horta d'Avinyó, que és un tram on es va pujant amb pendent constant però alguns descansos. D'allà hem passat per la masia de l'Abadal i direcció a Vic. Aquest segon tram també va pujant però mai de manera molt forta i ho hem anat fent a un ritme normal.
Quan estem a 400m de la masia dels Clapers, tirem a la dreta i ens dirigim cap a Artés passant per l'Urbisol. Aquí el perfil és pla i arribem a Artés bastant ràpid i descansats. Hem fet el café i una paradeta de 10 minuts i hem seguit la ruta cap a Navarcles pel camí marcat que porta direcció Sant Benet. És també pista i bastant planer. Un cop a Navarcles tirem per darrera de Torruella de Baix i direcció Sallent per la Corbatera.
En resum, un track d'aprop de 50 quilòmetres sense massa desnivell i bastant entretingut on passem per diferents termes municipals (Sallent, Avinyó, Calders, Artés i Navarcles).