dilluns, 10 d’agost del 2009

RUTA DEL CARES

Aprofitant l'estada per Cantabria ens vam apropar un dia als Picos de Europa per fer la famosa ruta del Cares. La ruta comença al poble de Poncebos a Asturies i acaba a Cain ja a Castellà i Lleó. És un track espectacular ja què la ruta va seguint el riu Cares des del camí obert junt al canal d'aigua amb precipicis de 500 a 800 metres normalment. Aquests dos pobles estàn incomunicants entre si, si no fós per aquest camí ja què per carretera cal fer més de 100 quilòmetres.
L'anada des de Poncebos son 12 quilòmetres als que cal sumar els 12 de tornada. A més, la vam començar des de l'aparcament d'Ovar, que està a 3 quilòmetres de Poncebos, per la qual cosa al final la nostra ruta va ser de 30 quilòmetres en total.
A l'anada vam anar més a poc a poc per poder disfrutar del paisatge i fer fotos, i un cop a l'arribar vam menjar i fer un café ràpid, i en mitja hora ja vam començar el camí de tornada perquè el clima amenaçava pluja. Així doncs, el camí de tornada el vam fer ràpid i sense parades i vam completar tota la ruta en unes 6h 45m.