divendres, 4 de setembre del 2009

SALLENT-GAIÀ-NAVÀS-BALSERENY-SALLENT

Sun, Sep 04, 2009 - 37.22 km [Ciclismo]
37.22 km en 01:53:13 horas a 19.60 km/h

Avui hem tornat a sortir un divendes per la tarda i ha anat molt bé. Bona temeperatura, bones sensacions, bons camins i bon ritme. Hem complert la ruta que havia previst i el comportament de la KTM és espectacular. La idea era anar fins a Gaià per un camí del qual només havia fer una 1/3 part i la majora era desconegut per mi. D'allà carretera fins a Navàs i tornada pel castell de Balsereny cap a Sallent de nou. La idea era fer uns 35 quilòmetres a un ritme bastant fort i la mitja final de 19.60 ha estat prou bona. Ens ha quedat una mica per arribar als 20!
La primera part del camí fins a Gaià és un track molt divertit amb bona pista amb pujada constant però no massa dura on es pot fer fondo i anar fort de pulsacions. Avui hem anat gran part de la ruta a 175 ppm la qual cosa vol dir que hem anat a un ritme bastant bó!
Un cop fet tot aquest tram de bon camí que tendeix a anar pujant, baixem fins a Navàs per la carretera i allà tornem pel clàssic camí del castell de Balsereny. Aquí la pista també és molt bona i a part el terreny tendeix a baixar.
Com a resum, després d'unes quantes rutes més llargues, tenía ganes de fer una ruta de dues hores a un ritme fort per guanyar poténcia. Ara que el clima ho permet, aprofitarem per alternar sortides curtes i intenses per guanyar poténcia, amb rutes més llargues per guanyar fondo.