diumenge, 12 de setembre del 2010

SETMANA 24

Setmana: 24
Hores previstes BTT: 9 H
Nº Sortides: 3
Tipus entrenament: Fondo i test

Es va apropant el dia de la Selenika, i després de veure el perfil d'aquest any, sembla que serà molt dura. El desnivell és important i 110 quilòmetres serán llargs... L'únic consòl és que a partir de meitat de track hi ha més baixada que pujada, i per tant, l'objectiu és arribar a la meitat més o menys sencer.


Aquesta setmana hem fet dues sortides entre setmana rodant bastant pla i a bon ritme per veure sensacions però la idea era provar avui una especie de test per veure com sortia. La ruta surt de Manresa per pujar cap a Castellfollit de Boix on tenim els primers quilòmetres de pujada. Abans d'arribar però, girem i anem cap a Rajadell baixant per la carretera de Can Maçana. Deu ni dó quin port més dur per fer-lo de pujada!! Des de Rajadell, segona pujada del dia cap al Collbaix, aquesta més suau. Un cop al Collbaix, baixem i enllacem amb Muncunill. Aquí el sol pica de ple i s'ha fet bastant dur. Quedava però el més dur, que era baixar cap a Callús per d'allà pujar a la torre del Moro per la banda més dura que té. Per sort el sol ja havia baixat i la temperatura també. Un cop aquí s'ens feia de nit i hem baixat ràpid cap a Castellnou per agafar carretera i guanyar una mica de temps. Arribem a Santpedor i finalment a Manresa. En total 1600 metres de desnivell si el GPS va bé, que se suposa que si. L'odometre marcava 75 kms i mitja de 17, que per anar amb calor, sense menjar res, i bevent només aigua, està prou bé. El dia de la Selenika el calor no el tindrem, i obviament durem beguda isotònica i aliment. Així doncs el test ha anat prou bé, i sobretot poder dur sempre plat mitjà (excepte en algunes parets de la pujada a la torre del Moro) fa que tinguem encara la reserva de l'estimat "molinillo"!!
La setmana que ve farem rodatge entre setmana i el cap de setmana rodarem però segurament sense tant desnivell. L'última bastant descans i alimentar-nos el millor que poguem.

Els tracks de la setmana:

Distance: 35.28 km
Time: 01:55:34 (21.4%)
Calories: 912 kcal 
 
Distance: 42.73 km
Time: 02:04:46 (23.1%)
Calories: 1105 kcal 
 
Distance: 72.88 km
Time: 04:34:50 (50.9%)
Calories: 1884 kcal