diumenge, 18 d’octubre del 2009

DE SALLENT CAP A CASTELLGALI

Sat, Oct 17, 2009 - 61.45 km [Ciclismo]
61.45 km en 03:31:27 horas a 17.40 km/h

Ahir vam fer una sortida semblant a la setmana passada. Al final la ruta que vaig decidir va ser arribar fins a Castellgalí i tornar cap a Sallent per dos camins diferents.
La ruta comença anant cap a Sant Benet de Bages i d'allà pujar i creuar Sant Fruitós de Bages en direcció Viladordis. Un cop a Viladordis agafem el camí que ens porta cap a l'abocador i un cop passem per allà, el camí fa baixada fins a Castellgalí. Aquí vam arribar-hi en una hora i mitjà a un ritme normal sense apretar. Un cop allà el camí de tornada passava pel Xup, Manresa i Santpedor passant pel Parc de l'Agulla.
Sortim de Castellgalí pujant al poble per baixar posteriorment a la carretera i agafar una nova pista que ens porta al Xup. En aquest tram hi ha un tros de pujada molt dur que ens deixa tocats si o si. Un cop al Xup agafem el camí de Suanya per arribar a Sant Joan i entrar a Manresa per la Mion. D'allà ens apropem al Parc de l'Agulla i creuem els camps del Pla de Bages fins a Santpedor, on agafem direcció Brugueroles per arribar a Sallent per la muntanya de Sal.
És un track força entretingut ja que es fa una bona volta amb trams de pla i trams amb pujades curtes però intenses. Al final van sortir uns 60 quilòmetres que es fan prou bé i tot pista amb algún tros asfaltat molt secundari. Una ruta recomanable per fer cames.