dilluns, 5 d’octubre del 2009

TERRITORI PUIGCERDA 2009

Sun, Oct 4, 2009 - 43.85 km [Ciclismo]
43.85 km en 03:32:04 horas a 12.40 km/h

Bé, aquest diumenge vam estar a la Territori Puigcerdà amb el meu cunyat. El track, tal i com es preveia, va ser molt dur. Pensava arribar al tall de les 11.00 del quilòmetre 28 sense gaires problemes, però al final, el fet que els 2-3 primers quilòmetres de pujada cap a la Masella fossin de trialera i s'acumules molta gent, va fer que els haguéssim de fer caminant amb la bici a sobre. Això ens va trastocar els plans ja què a part del que cansa, quan vam agafar la pista que ja puja fins a la Masella, ja havíem perdut molt temps. L'any vinent si ens decidim a anar, no ens quedarem tant enrere en els 8 quilòmetres de pla inicials entre Puigcerdà i Alp, per evitar justament això.
Un cop ja amb pista per anar pujant, vam anar fent però ja amb el temps just i guardant forces pel que quedava. Quan vam arribar a la Masella, encara quedaven 4 quilòmetres forts de pujada fins a la Molina. Es van fer durs i vam fer més d'un descans per reagruparnos. Un cop fet el cim, on les vistes eren espectaculars, vam fer tot un track del BikePark de la Molina. Un tros era de descens 100% on baixar amb bici era gairebé impossible sense caure. Per tant, tampoc vam poder guanyar temps en la baixada i ja vam veure que no passaríem el tall. Vam passar per tot el Bike Park (molt guapo, per cert) per començar a baixar fins a Alp per una trialera llarguissima que també va estar molt bé. Un cop allà, vam tornar a fer els 8 quilòmetres de pla fins a Puigcerdà. En total ens vam quedar a la meitat de quilòmetres entre el circuit curt i el llarg, ja què vam fer uns 43.
Llàstima de pensar que la pujada a la Molina seria tot pista i que per tant es podria pujar a bon ritme. Els senders del principi ens van matar. A part en un tram també vam perdre el camí i vam perdre 10 minuts ben bons. Vam pagar una mica la "novatada".
En resum, però, vam passar un bon dia de BTT, en un bon marc i vam fer una ruta dura que ens va deixar satisfets. Quan pengin les fotos i classificacions, les posarem.