dissabte, 24 d’octubre del 2009

VOLTA DE ROCAFORT A CASTELLNOU DE BAGES

Sat, Oct 24, 2009 - 59.89 km [Ciclismo]
59.89 km en 03:41:49 horas a 16.20 km/h

Bé, mentres esperem que no plogui massa de cara a la Berga-Santpedor d'aquest any, avui hem sortit a enfangar-nos una mica. Volia fer una ruta d'uns 60 quilòmetres i que fos una mica dura i al final ho hem aproximat bastant bé.
Aprofitant el dia de sol que feia avui, he sortit en direcció cap a Sant Benet per pujar direcció la Mussarra i un cop sortim a la carretera de Navarcles-Talamanca baixar cap a la riera de Mura. Ens hem apropat cap a Rocafort i un cop allà ja haviem fet dues pujades prou bones. He arribat cap a Casajoana per baixar de nou a la riera de Mura que venia força plena per les últimes pluges. La creuem i seguim la pista en direcció Viladordis i Parc de l'Agulla. Allà hem tornat a creuar els camps del Pla de Bages per acostar-nos a Santpedor i agafar camí cap a Brugueroles. Allà, en lloc de seguir cap a Sallent, m'he animat a pujar fins a Castellnou per arribar als quilòmetres que volia fer. Aquest tram fins a Castellnou amb els quilòmetres que portavem a les cames, s'han fet "divertits". Al arribar a la Figuerola, tot baixada fins a Sallent.
És una ruta força divertida ja què anem seguint riu o riera en part del camí, i pugem fins a Rocafort i Castellnou que son dues pujades força dignes. Es fa una volta força gran ja què passem d'estar a Rocafort a arribar a Castellnou en un tres i no res.
La propera setmana suposo que farem una ruta similar per esperar ja la seguent i fer la Berga Santpedor.