diumenge, 20 de desembre del 2009

SANT CUGAT DEL RACÓ I TORRE DEL MORO

Sun, Dec 21, 2009 - 40.70 km [Ciclismo]
40.70 km en 02:34:30 horas a 15.95 km/h

Avui hem sortit a fer un volt per cumplir amb la sortida setmanal, ja què no hi havia massa ganes i a més sabia que feia molt fred. M'he decidit a fer una ruta no massa dura a priori per tal de poder fer-la prou ràpid i no patir massa. Al final ha resultat més dura del que esperava, sobretot, per culpa del fred.

La ruta era començar en pla per entrar en calor en direcció a Balsereny i Navàs, i d'allà arribar a Sant Cugat del Racó i enganxar amb Castellnou pel GR179-1. A priori no hi havia massa dificultats i el primer tram fins a Navàs l'hem fet bé a bon ritme, tot i que a les zones on no hi tocava sol, estava tot bastant glaçat i feia molt fred. Però el pitjor ha estat arribar fins a Sant Cugat del Racó, ja què el tram per carretera té molta pendent i és molt dur, i el tram per pista era sense sol. Però per rematar-ho, el tros de carretera que baixa de Sant Cugat del Racó fins a la pista que ens porta cap a Castellnou ens ha deixat literalment glaçats i ja no hem tornat a calentar en cap moment. Per tant, hem anat fent amb peus i mans congelades tot el tros pla fins a arribar a peu de la pujada cap a la Torre del Moro i d'allà baixada cap a Sallent.
Com deia, a priori el track no era massa dur, però el fred ha fet que en cap moment entréssim en calor, i quan entravem, en una baixada ho perdiem ràpid. Això ha fet que la pujada fins a Sant Cugat i la pujada a la Torre del Moro per la part de Castelladral (GR179-1) hagi estat més dura del normal.
Al arribar a Sallent la temperatura era de 1 ºC i això que hem sortit a les 14.00 per agafar la millor temperatura possible. No vull ni imaginar a la gent que hagi sortit aquest matí. Esperem que pugin una mica les temperatures per aquest dijous o diumenge i poguem sortir amb millors condicions.